Projectline lepený 55620 Terrazzo tmavé - BIO vinylová podlaha
Kód: 11739Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Hodnoty | Normy | ||
Typ krytiny | Heterogénna vinylová podlaha lepená | (EN ISO 10582) | |
Integrovaná podložka | - | ||
Oblasť použitia | 23/33/42 | (EN ISO 10874) | |
Silný farebný kontrast vo vzore | nie | ||
Zrazená hrana 4V | nie | ||
Formát | 457,20 x 914,40 mm | (EN ISO 24342) | |
Balenie | 3,34 m² | (EN ISO 24342) | |
Počet lamiel v balení | 8 ks | ||
Celková hrúbka | 2,50 mm | (EN ISO 24346) | |
Hrúbka nášľapnej vrstvy | 0,55 mm | (EN ISO 24340) | |
Plošná hmotnosť | 4 290 g/m² | (EN ISO 23997) | |
Zbytkový otlak | ≤ 0,05 mm | (EN ISO 24343-1) | |
Povrchová úprava | Polyuretán | ||
Reakcie na oheň | Bfl-s1 | (EN 13501-1) | |
Podlahové kúrenie | Podlaha je vhodná pre teplovodné podlahové kúrenie. Pre elektrické podlahové kúrenie je vhodná pod podmienkou, že vykurovacie drôty budú min. 35 mm pod povrchom podlahy. Nie je vhodná pre povrchové vykurovacie fólie a rohože. Pre všetky typy podlahového kúrenia platí, že max. povolená teplota povrchu je 27 °C. | (EN 1264-2) | |
Vplyv kolieskovej stoličky | vhodné, typ W (mäkké kolieska) | (ISO 4918) | |
Stálofarebnosť pri umelom svetle | ≥ 6 | (ISO 105-B02) | |
Chemická odolnosť | Odolnosť proti väčšine kyselín a zásad, rovnako ako aj benzínu a všetkým bežným chemikáliám, ktoré sú obsiahnuté v čistiacich a udržiavacích prostriedkoch určených v domácnosti a k údržbe vinylových podláh | (EN ISO 26987) | |
Protišmykovosť | R10, DS |
(DIN 51130, EN 13893) |
|
Protišmykovosť | > 0,60 | ČSN 74 4507 | |
Rozmerová stabilita | ≤ 0,10 % |
(EN ISO 23999) |
|
Obsah pojiva | typ I | (EN ISO 10582) | |
Útlm hluku | 2 dB | (EN ISO 10140-3) | |
Tepelný odpor | 0,02 m² K/W | (EN 12664) | |
Elektrostatické vlastnosti | < 2 kV, antistatické | (EN 1815) | |
Hodnota emisií/Certifikát | Indoor Air Comfort Gold | ||
Dodatočné parametre
Kategória: | Projectline 55 - lepená vinylová podlaha |
---|---|
Záruka: | 30 rokov |
Hmotnosť: | 14.33 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.